Meny

Hälsobolaget erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe.

Hälsobolaget i Uddevalla driver sedan 1998 kunsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering.

Målsättningen med allt vi gör är – och har alltid varit – friskare människor! Därför erbjuder vi både företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Det ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring hälsan och välbefinnandet, och både den anställde och företaget kan känna sig trygga eftersom vi redan känner varandra. Att det dessutom blir mer ekonomiskt fördelaktigt gör ju inte saken sämre.

Ledarskapsutveckling, krisstöd, samtalsstöd, konflikthantering, arbetsträning, nyanställningsintyg och hälsokontroll

Friska och nöjda medarbetare är lönsamma och framgångsrika medarbetare. Vår företagshälsovård har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att satsa på hälsofrämjande och förebyggande åtgärder.

Sjukgymnastik, sjukvård, stresshantering, hälsoundersökning, körkortsintyg och vaccination

Hälsobolagets privatsjukvård sker på dina villkor – utan långa väntetider och köer!

 

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här