Meny

2017-06-16

Hälsoundersökningar specialanpassade för bygg, el, måleri eller måleri lärlingsutbildning

En hälsoundersökning kring arbete, livsstil och hälsa är en väl vald investering. Nu har vi på Hälsobolaget tagit fram ett gäng hälsoundersökningar anpassade efter de riskområden som gäller i just din bransch. Självklart uppfyller de också kollektivavtalens olika krav. Vi har också möjlighet att anpassa hälsoundersökningar efter företagets egna behov och önskemål.

Hälsoundersökning BYGG »

Hälsoundersökning EL »

Hälsoundersökning MÅLERI »

Hälsoundersökning inför lärlingsutbildning MÅLERI »

Vill du boka tid?

Boka tid till hälsoundersökningarna gör du som vanligt genom att ringa 0771-35 43 30 eller maila till info@halsobolaget.se.

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här