Meny

2017-12-20

Tack för ännu ett fint år tillsammans!

Nu när julen nalkas är det lätt att man fortsätter stressa för att hinna med alla klappar och förberedelser, men vi hoppas också att du tar tillvara på ledigheten, stannar upp, vilar och tillåter dig själv att njuta ordentligt av all god mat. Eller som det gamla talesättet säger: "Det är inte vad du äter mellan jul och nyår som har betydelse, utan vad du äter mellan nyår och jul".

Vi på Hälsobolaget tänker också passa på att njuta och samla kraft under julens helgdagar, men under alla vardagar har vi öppet som vanligt. Ses vi inte då så ser vi fram emot att träffas igen efter nyår.

God jul och gott nytt år!

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här