Meny

2018-05-16

Hälsobolaget söker en beteendevetare och en leg. psykolog /psykoterapeut.

 

Allt fler väljer Hälsobolaget och idag är vi ett av Västsveriges största vårdföretag. En stor del av vårt framgångskoncept är att vi erbjuder både företagshälsovård och privatsjukvård – under ett och samma tak. För att även fortsättningsvis kunna tillgodose behoven hos våra företags- och privatkunder är vi på jakt efter ytterligare förstärkning.

Brinner du för människors hälsa och vill arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö där egenskaper som initiativkraft, lyhördhet och respekt värderas högt – då kan Hälsobolaget vara arbetsplatsen för dig.

Arbetsuppgifter

  • Individuella stödsamtal
  • Psykosociala arbetsmiljökartläggningar
  • Grupputveckling
  • Chefscoaching
  • Rehabinsatser med fokus på individen
  • Konflikthantering
  • Föreläsningar inom arbetsliv och hälsa

Meriterande:

  • Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Men det är inget krav.

Förutom gedigna kunskaper och erfarenhet inom yrket är initiativkraft, ödmjukhet och känsla för service viktiga egenskaper för oss.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil

En del resor till våra enheter och kunder ingår i tjänsten, varför körkort och tillgång till bil är nödvändigt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan innan 15 juni

Skicka in din ansökan med meritförteckning och personligt brev till jobba@halsobolaget.se senast 2018-06-15. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Bjerdén på telefon 0771-35 43 30 eller asa.bjerden@halsobolaget.se.

Hälsobolaget – familjeföretaget med bred kompetens inom företagshälsa och privatsjukvård

Med en modern syn på hälsa har Ann Bjerdén Olsson tillsammans med döttrarna Åsa Bjerdén och Anna Grundén samt ett handplockat team och ett välutvecklat nätverk, bedrivit företagshälsovård, privatsjukvård och konsulttjänster inom hälsoutveckling, arbetsmiljö och rehabilitering sedan starten 1998. Det som gör oss unika är just att vi erbjuder oberoende expertis inom företagshälsa och privatsjukvård under ett och samma tak. Vår grund är att utveckla långtidsfriska och långtidsstarka människor, tillsammans och i nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Idag har vi mottagningar i Uddevalla, Lysekil och Tanum och våra uppdragsgivare är privata företag, kommuner och försäkringsbolag.

Vårt synsätt

Vår främsta tillgång är medarbetarnas kompetens. Vår övertygelse är att alla vill göra ett gott arbete och att vi utvecklas genom att vars och ens enskilda förutsättningar tas till vara. Vi vill erbjuda en humanistisk företagskultur, i kombination med tydliga förväntningar, eget ansvar och lagom stora utmaningar – något som visat sig vara en perfekt jordmån för engagemang. Ett engagemang som både vi själva och våra uppdragsgivare mår bra av.

För att vi skall vara en konkurrenskraftig organisation behövs allas insatser. Medarbetarskapet har sin utgångspunkt i individen och ska kännetecknas av ansvar, engagemang, öppenhet, lojalitet initiativ och flexibilitet.

Ledarskap

Grundprinciper för vår organisation är styrning genom dialog om mål och resultat med ett ledarskap som är engagerat och synligt. Ledarskapet kännetecknas av att i samverkan skapa förutsättningar för allas delaktighet i verksamheten.

 

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Inloggning till fakturaportal