Meny

2018-06-29

Från oss alla till er alla – En riktigt härlig sommar!

Visst känns det som att vi redan har haft sommar tack vare det underbara vädret? Men nu börjar semestertiderna på riktigt och förutom att tacka alla våra nya och gamla kunder för en fin vår, vill vi som vanligt påminna om vikten av att ta vara på ledigheten och se till att verkligen få den där viktiga vilan och återhämtningen. Visste du att det tar i genomsnitt fyra dagar, åtta timmar och tjugofyra minuter innan vi verkligen kan koppla av på semestern? Försök därför att inte jobba ända in i kaklet, utan varva gärna ner lite i förväg.

Sommaröppet alla vardagar

Vi kommer att ha öppet alla vardagar i sommar (dock med något begränsad styrka), så det är bara att ringa och boka tid om du behöver oss.

Ha nu en härlig sommar!

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här