Meny

2018-12-24

Dags för julefrid och att ladda batterierna inför nästa år.

Ännu ett händelserikt år är snart till ända och vi vill naturligtvis tacka alla våra kunder för ett fint samarbete. I höst har vi satsat mycket på att bredda vårt erbjudande med ett hälso- och utvecklingsteam som fokuserar på verksamhetsutveckling på alla nivåer. Mer om det nästa år. Nu tänker vi passa på att njuta och samla kraft under julens helgdagar. Precis som förra året har vi öppet alla vardagar som vanligt. Och ses vi inte då så ser vi fram emot att träffas igen under 2019.

God jul och Gott nytt år!

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här