Meny

2019-03-20

Välkommen till Hälsobolagets Arbetsmiljöutbildning!

Att känna till arbetsmiljölagen och ansvarsfördelningen i arbetsmiljöarbetet är viktigt. I Hälsobolagets utbildning får du inblick såväl i lagstiftningen som i hur du kan omsätta det systematiska arbetsmiljöarbetet i vardagen.

Denna arbetsmiljöutbildning ger dig som är chef, arbetsledare eller skyddsombud ökad kunskap kring Arbetsmiljölagen och hur SAM-arbetet hanteras i vardagen – vem som gör vad och varför. Vi går igenom vad Arbetsmiljölagen säger och ger dig metoderna för att kunna gå från ord till handling.

Välkommen till arbetsmiljöutbildning 9/4, 10/4 och 16/4!

Utbildningen genomförs under tre halvdagar, den 9/4, 10/4 och 16/4
klockan 8.30-12.00 i Hälsobolagets lokaler i Uddevalla. 

Läs mer och anmäl dig här »

Vi håller även arbetsmiljöutbildningar för hela arbetsplatsgrupper. 

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här