Meny

2019-09-04

Hälsobolaget nu exklusiv underleverantör till Previa

På Hälsobolaget är vi glada att meddela att vi numera även kan titulera oss som exklusiv underleverantör till Previa och på så vis kunna leverera företagshälsovård fortsättningsvis även till Previas kunder.

Vi vill därför välkomna alla nya kunder till Hälsobolaget. Vår förhoppning är att vi får möjlighet till ett nära samarbete även med Previas kunder, för att kunna åstadkomma bra och hållbara resultat.

På Hälsobolaget kommer vi göra allt vi kan för att leveransen ska ske på det sätt du som kund är van vid, och använda era befintliga kontaktpersoner så långt det är möjligt.

 

Info till dig som är Previa-kund

 

 

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här