Meny

2019-09-13

Är du en social, positiv och noggrann
läkarsekreterare eller mottagningssköterska? Då ser vi gärna att du byter jobb.

Att erbjuda våra kunder hög servicegrad och kvalitet utöver det vanliga är A och O. Just nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver därför utöka vårt härliga team med ytterligare två medarbetare. 

Som mottagningssköterska fungerar du som vårt ansikte utåt så förutom yrkesskicklighet ser vi gärna att du har en positiv personlighet och social kompetens. Det samma gäller för tjänsten som läkar­sekreterare. I din roll ingår även att backa upp i receptionen. Tjänsten har sin bas i Uddevalla, men vissa dagar kan du komma att arbeta i Trollhättan. Brinner du för människors hälsa och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö – då kan Hälsobolaget vara något för dig.

Vi kommer påbörja rekryteringen så snart som möjligt och behöver ha din ansökan senast den 6 oktober.

Läs mer om tjänsterna här:

Läkarsekreterare »
Mottagningssköterska »

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här