Meny

2020-03-14

Sökes: Företagssköterska
och företagsläkare

Finnes: 28 härliga kollegor som längtar efter er

Hälsobolaget expanderar och för att även fortsättningsvis kunna tillgodose
behoven hos våra företags- och privatkunder söker vi nu ytterligare en företags­sköterska och en företagsläkare till vårt team.

Förutom formell utbildning och erfarenhet inom yrket är initiativkraft, ödmjukhet och känsla för service viktiga egenskaper för oss. I gengäld vågar vi lova dig en stimulerande och utvecklande miljö tillsammans med kollegor som verkligen uppskattar det du gör. Du kommer att jobba på våra mottagningar både i Uddevalla och i Trollhättan.

Vi ser fram emot din ansökan senaste den 15 april 2020.

Läs mer om tjänsterna här:

Företagssköterska »
Företagsläkare »

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.
Personuppgiftspolicy  |  Användarvillkor

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här