Meny

2020-04-09

Information till dig som är arbetsgivare kring Covid-19

Dagarna går och vi märker av coronavirusets inverkan på arbetsplatserna mer och mer. Här finner du som chef de senaste uppdateringarna kring Covid-19.

Almega »

Prevent »

Arbetsmiljöverket »

 


Hälsobolagets stöd till arbetsplatsen i coronakrisen

Vid denna oro och osäkerhet finns Hälsobolagets experter för att vägleda er för en mer psykologisk trygghet på er arbetsplats. Vi finns här, för att möta och hantera personer i just motgångar och varsel. Men vi kan också vara ett stöd för ledningsgrupper och arbetsgrupper som behöver hitta arbetsglädje och hålla fokus. Vi erbjuder nu även digitala besök till Hälsobolaget via videosamtal. 

Läs mer om våra olika stöd under coronakrisen här »

 

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.
Personuppgiftspolicy  |  Användarvillkor

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här