Meny

2020-05-10

Fästingsäsongen är här! Vaccinera dig mot TBE.

När vädret nu är mildare är det också högsäsong för fästingar. TBE sprids via fästingar och kan orsaka hjärnhinneinflammation. Har du otur kan ett enda fästingbett ge dig TBE. Smittan överförs direkt i samband med fästingbettet. Idag finns ingen behandling mot TBE, men sjukdomen kan som tur är förebyggas genom vaccination.

Tänk på att alltid inspektera kroppen noggrant efter att du lämnat ett område där fästingar kan finnas. Om du ofta drar på dig fästingar, brukar vara mycket ute i naturen, eller vistas i riskområden för TBE rekommenderar vi att du vaccinerar dig.

Är du sent ute? Med en snabbvaccination har du skydd inom en månad.

TBE-vaccin för barn

Vi vaccinerar vuxna och barn från 1 år och uppåt. Vaccinering ger generellt ett bra skydd mot sjukdomar hos barn. 

 

Läs mer    Boka tid för vaccination

 

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.
Personuppgiftspolicy  |  Användarvillkor

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här