Meny

2020-05-18

Väntar du på att få testa om du eller dina medarbetare haft Covid-19? 

Det gör vi också. Ännu finns tyvärr inga tester, för företagshälsor eller privata vårdgivare, som är säkerställda av Folkhälsomyndigheten. Men vi lovar, att så fort de säkerställda antikroppstesterna finns framme så står vi redo att provta.

Du som är avtalskund, kommer få informationen per mail, håll utkik i din e-post. För att säkerställa att du får informationen, registrera din mailadress för våra nyhetsutskick. 

Ja, tack, jag vill få utskick till min mail »

« Tillbaka

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.
Personuppgiftspolicy  |  Användarvillkor

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här