Meny

På Hälsobolaget fokuserar vi först och främst på det friska

Hälsobolaget i Uddevalla har sedan starten 1998 bedrivit konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering. Målsättningen med allt vi gör är – och har alltid varit – friskare människor! Därför erbjuder vi företagshälsa och privat sjukvård under ett och samma tak.

Familjeföretag med bred kompetens inom företagshälsa och sjukvård

Hälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson som tillsammans med döttrarna Åsa Bjerdén och Anna Grundén samt ett handplockat team inom företagshälovård och ett välutvecklat nätverk, erbjuder en bred kompetens och oberoende expertis. Teamet består av företagssköterskor, företagsläkare, sjuksköterskor, sjukgymnast, ergonom, arbetsmiljöingenjör, organisationskonsulter, beteendevetare, hälsoutvecklare, psykologer, psykoterapeuter och allmänläkare. Alla har lång och bred erfarenhet av företagshälsa och sjukvård.

Företagshälsovård – är en viktig del i arbetslivet. För alla.

På Hälsobolaget är vi experter på hur man skapar säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka.

Vår vision

Hälsobolaget skall vara den bästa hälsan på de orter vi verkar! Vi styr med hjärta och hjärna och levererar våra tjänster med högsta kvalitet, tillgänglighet och servicegrad!

Strategisk hälsoutveckling

På Hälsobolaget fokuserar vi på att identifiera det friska i organisationen för att därefter förstärka och utveckla det tillsammans med våra uppdragsgivare - vi brukar kalla det för strategisk hälsoutveckling.

Rätt vård utan långa väntetider

När ohälsa ändå uppstår finns vår service för stöd, behandling och sjukvård inom kort räckhåll. Eftersom vi har alla discipliner i företaget kan vi snabbt och vant hantera de flesta uppkomna ohälsosituationer, och även naturligtvis tillgodose andra behov såsom vaccinering, hälsointyg, samtalsstöd och arbetsförmågebedömningar.

Finns ditt företag på flera orter i Sverige?

Hälsobolaget ingår i ett riksomfattande nätverk med lokala företagshälsor. Detta ger dig möjlighet att ha en och samma leverantör oavsett var i landet din personal befinner sig.

Företagshälsa och privat sjukvård under ett och samma tak

Hälsobolaget erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Det ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring hälsan och välbefinnandet, och arbetsgivaren och de anställda kan känna sig trygga eftersom vi redan känner varandra. Att det dessutom blir mer ekonomiskt fördelaktigt för arbetsgivaren gör ju inte saken sämre.

De flesta som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de antingen tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister.

Företagshälsovård och privatsjukvård

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här