Meny

På Hälsobolaget fokuserar vi först och främst på det friska

Hälsobolaget i Uddevalla har sedan starten 1998 bedrivit konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering. Målsättningen med allt vi gör är – och har alltid varit – friskare människor! Därför erbjuder vi företagshälsa och privat sjukvård under ett och samma tak.

Familjeföretag inom företagshälsa och sjukvård

Hälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson och döttrarna Åsa Bjerdén och Anna Grundén. Tillsammans med vårt handplockade team erbjuder vi oberoende expertis med bred och djup kompetens och lång erfarenhet inom företagshälsa inklusive ledningsstöd och verksamhetsutveckling samt privatsjukvård.

Företagshälsovård – är en viktig del i arbetslivet. För alla.

På Hälsobolaget är vi experter på hur man skapar säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka.

Vår vision

Hälsobolaget skall vara den bästa hälsan på de orter vi verkar! Vi styr med hjärta och hjärna och levererar våra tjänster med högsta kvalitet, tillgänglighet och servicegrad!

Strategisk och hållbar hälsoutveckling

På Hälsobolaget fokuserar vi på att identifiera det friska i organisationen för att därefter förstärka och utveckla det tillsammans med våra uppdragsgivare - vi brukar kalla det för strategisk hälsoutveckling.

Hållbarhet på Hälsobolaget betyder att vi agerar med ansvar som långsiktig samarbetspartner. Vi gör vårt allra bästa och har modet att medge att vi inte är perfekta. Vi strävar efter att göra positiv skillnad och gör det med arbetsglädje. Varhelst vi kan, för så många vi kan.

Rätt vård utan långa väntetider

När ohälsa ändå uppstår finns vår service för stöd, behandling och sjukvård inom kort räckhåll. Eftersom vi har alla discipliner i företaget kan vi snabbt och vant hantera de flesta uppkomna ohälsosituationer, och även tillgodose andra behov såsom vaccinering, hälsointyg, samtalsstöd och arbetsförmågebedömningar.

Finns ditt företag på flera orter i Sverige?

Hälsobolaget ingår i ett riksomfattande nätverk med lokala företagshälsor. Detta ger dig möjlighet att ha en och samma leverantör oavsett var i landet din personal befinner sig.

Företagshälsa och privat sjukvård under samma tak

Hälsobolaget erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Som långsiktig och trygg samarbetspartner ger det oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring hälsa och välbefinnande tillsammans med ert företag. Att det dessutom blir mer ekonomiskt fördelaktig berättar vi gärna mer om, så kontakta oss gärna!

De flesta som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de antingen tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister.

Företagshälsovård och privatsjukvård

Vill du har mer om Hälsobolaget som långsiktig samarbetspartner inom företagshälsa och privatsjukvård?

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här