Meny

Hälsobolaget finns i Uddevalla, Lysekil, Tanumshede och Trollhättan.

Uddevalla

I Uddevalla ligger Hälsobolaget på andra våningen i gamla Tigerfabriken, även kallad Sinclairhuset. Adressen är Östergatan 18 B, 451 30 Uddevalla. Bussen stannar närmast vid Lilla Torget eller Kungstorget och väljer du tåg går du enklast av vid Östra stationen som ligger ett stenkast bort.

Parkeringar som finns i området är bla Agnebergsskolans parkering, pendelparkeringen vid Östra Station samt grusplanen tvärs över Östraboskolan. 

Till karta »

Lysekil

I Lysekil ligger Hälsobolaget centralt, på Drottninggatan 8 C, 453 31 Lysekil. Det finns flera parkeringar i närheten.

Till karta »

Tanumshede

I Tanumshede ligger Hälsobolaget i Tedacthuset på Storemyrsvägen 2, 457 31 Tanumshede.

Till karta »

Trollhättan

I Trollhättan ligger Hälsobolaget på Innovatumområdet.  Adressen är Nohabgatan 12 D, 461 53 Trollhättan och ligger i Byggnad 31. Det finns en stor parkering i närheten och närmaste hållplats är Innovatum – därifrån är det bara någon minut att gå.

Obs! Tänk på att ta första vänster efter rondellen in till Innovatumområdet om du kommer med bil.

Till karta »

  
  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här