Meny

Chefsstöd, ledarskap

Chefens attityd och ledarskap
är avgörande för både hälsa och lönsamhet

Företag med chefer som lyckas skapa delaktighet, vara tydliga med målen för verksamheten och få personalen att känna sig viktig – det är de företagen som också har en bättre hälsostatus, effektivitet och lönsamhet överlag.

Det finns ett samband mellan ledarskap, hälsa och organisationens effektivitet och lönsamhet. Ofta har arbetets organisation tillsammans med chefernas attityd och inställning en större påverkan på välbefinnandet än den rent fysiska miljön.

Ledarskap handlar om att inspirera personalen

Det är först när alla tror på samma idéer, känner sig motiverade och drar åt samma håll som den verkliga trivseln uppstår, och då kommer också effektiviteten. Det blir början på en positiv spiral. Hälsobolaget ger dig som chef det stöd du behöver för att lyckas i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här