Meny

Hälsobolagets arbetsmetod
– Frisk, risk eller sjuk?

När vi kartlägger hälsan delar vi in statusen i tre kategorier: frisk, risk eller sjuk. Och beroende var på den skalan man hamnar erbjuder vi antingen hälsofrämjande, förebyggande eller rehabiliterande åtgärder.

Enkelt, effektivt och mätbart

Hälsobolagets arbetsmetod och indelning är lika enkel som effektiv. Genom inledningen skapar vi en tydlig bild av nuläget, vad varje enskild åtgärd har för syfte och målsättningen med arbetet. Dessutom blir vinsterna både humanistiskt och ekonomiskt mätbara.

Att arbeta förebyggande är mer ekonomiskt

Med hälsofrämjande insatser menar vi allt som företag, grupper eller individer gör för att behålla eller utveckla god hälsa. Att arbeta förebyggande innebär att så långt det är möjligt undanröja sådant som riskerar att påverka hälsan negativt.

Visste du förresten att det är ungefär tio gånger mindre kostsamt att arbeta med förebyggande insatser än att åtgärda redan uppkomna problem?

Rätt vård utan långa väntetider

Men ibland blir det problem oavsett hur mycket vi än försöker förebygga och då finns Hälsobolagets service för stöd, behandling och sjukvård snabbt inom räckhåll.

Eftersom vi har alla discipliner i företaget kan vi hantera de flesta uppkomna ohälsosituationer, och även naturligtvis tillgodose andra behov såsom vaccinering, hälsointyg, samtalsstöd och arbetsförmågebedömningar.

Företagshälsa och privat sjukvård under ett och samma tak

Hälsobolaget erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Det ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring hälsan och välbefinnandet, och både arbetsgivaren och de anställda kan känna sig trygga eftersom vi redan känner varandra. 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här