Meny

På Hälsobolaget lever vi som vi lär. Fattas bara annat.

Brinner du för människors hälsa och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där egenskaper som initiativkraft, lyhördhet och respekt värderas högt – då kan det hända att Hälsobolaget är bolaget för dig.

Vi har ett viktigt uppdrag: Friskare människor. Och om det är i någon bransch som det är klokt att leva som man lär så är det i vår. Med andra ord, vi är väldigt mån om vår personal. Den är ju trots allt det viktigaste vi har.

Humanistiskt företagskultur

På Hälsobolaget erbjuder vi en humanistisk företagskultur, i kombination med tydliga förväntningar, eget ansvar och lagom stora utmaningar – något som visat sig vara en perfekt jordmån för engagemang. Ett engagemang som både vi själva och våra uppdragsgivare mår bra av.

Skicka gärna in ditt CV till oss »

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här