Meny

Kartläggning är en viktig del i ett strategisktarbetsmiljöarbete

Det företag som lyckas bäst i sitt strategiska arbetsmiljöarbete är de som regelbundet följer upp och har kontroll över sina anställdas fysiska och psykosociala arbetsmiljö.

Företagets arbetsmiljö har stor betydelse för dina anställdas hälsa och därmed också för företagets grundläggande mål när det gäller produktivitet, kvalitet och lönsamhet.
En kartläggning av er arbetsmiljö och att göra riskbedömningar är en förutsättning för att kunna planera och genomföra förebyggande insatser och effektiva förbättringar.

Kartläggning, förslag på åtgärder och genomförande

Stress, friskvårdsbehov, buller, belysning, maskinsäkerhet, luftföroreningar och ventilation är några exempel på vad Hälsobolaget kan hjälpa till att kartlägga och bedöma. Vi kan även ge förslag på åtgärder och fungera som ett stöd vi genomförandet.

 

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här