Meny

Fysisk mätning – ett effektivt sätt att få koll på företagets arbetsmiljö

Mätningar av företagets fysiska och psykosociala arbetsmiljö är viktiga utgångspunkter i det strategiska arbetsmiljöarbetet. Utifrån resultaten får du en bild av hälsoläget på företaget, och eventuella risker och ohälsa kan effektivt åtgärdas.

Hälsobolaget hjälper ditt företag att bygga upp en god och säker arbetsmiljö där arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa förebyggs. Vi har stora erfarenheter av olika typer av mätning inom arbetsmiljö och kan ge råd om hur du kan mäta. Vi hjälper också till med att tolka resultaten.

Hälsobolaget har lång erfarenhet av mätningar av arbetsmiljön

Vi har lång erfarenhet av olika typer av mätning på den fysiska arbetsmiljön såsom belysning, buller, luftkvalitet, hälsoskadliga ämnen, men även mätningar på psykosociala faktorer såsom stress, gruppdynamik, arbetssituation med mera.

All mätning sker enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter

Kalibrering och rutiner för mätning och instrumentkontroll görs enligt certifierad standard och kvalitetssystem. Mätningarna sker enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter och tagna prover sänds till ackrediterat laboratorium för analys.

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här