Meny

Ta reda på hur företagets fysiska arbetsmiljö påverkar din personal

Säkerhetsbrister eller felaktigt utformade arbetsplatser kan resultera i kostsamma arbetsskador. Att låta Hälsobolaget genomföra en ergonomisk kartläggning och analys är ett sätt att minimera riskerna.

När vi gör en ergonomisk kartläggning kommer vi ut till din arbetsplats och tittar på hur företagets fysiska arbetsmiljö ser ut och vad som behöver göras för att ni ska kunna arbeta optimalt, prestera bra och undvika skador.

Undvik belastningsrelaterade skador med enkla förändringar

Vissa saker kan vi korrigera direkt: det är förvånansvärt hur många belastningsrelaterade skador som kan undvikas genom ett antal enkla förändringar. Men du får naturligtvis även skriftliga åtgärdsförslag.

Exempel på åtgärder kan vara att minska den fysiska arbetsbelastningen, minska obekväma arbetsställningar och påverka medvetenheten kring stress och spänning. Det kan röra sig om variation i arbetsuppgifter eller arbetstider, fysisk träning och rehabilitering, kognitiv psykoterapi, avslappning, stresshantering eller yoga.

 

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här