Meny

Sjukgymnastik

Våra leg. fysioterapeuter är experter på kroppen och dess förmåga och vet vilken sjukgymnastik du behöver

Orsakerna till varför man behöver sjukgymnastik och rehabilitering kan vara olika; allt från att återhämta sig efter olycka eller en stroke till att bli kvitt sin musarm eller onda rygg. 

Våra legitimerade sjukgymnaster är specialiserade på sjukgymnastik som ska förebygga, undersöka och behandla de skador som begränsar eller hotar att begränsa rörelseförmågan. Det kan till exempel handla om smärta, stelhet, muskelsvaghet, andningsproblem och stress.

Anpassat träningsprogram för bästa rehabilitering

En viktig del av behandlingen är att lägga upp ett anpassat träningsprogram med övningar som kan göra hemma eller på ett gym.

 

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här