Meny

Samtalsstöd

Ibland behöver man samtalsstöd för att komma vidare i sin rehabilitering

Hälsobolaget erbjuder samtalsstöd med psykodynamisk inriktning hos psykolog och psykoterapeut samt KBT inriktning (Kognitiv Beteende Terapi) hos beteendevetare/ KBT-terapeut.

Samtalsstöd – en professionell samtalspartner

Tanken är att den som behöver stöd under en kortare tidsperiod möter en professionell samtalspartner på Hälsobolaget för att komma vidare i sin process. Behövs en längre tids terapi kan Hälsobolaget bistå med rekommendation för behandling hos annan vårdgivare.

Orsakerna till varför man behöver samtalsstöd är många. Det kan handla om allt från rädslor, grubbel, långvarig stress eller andra upplevda svårigheter som man har fastnat i tanke- och känslomässigt, och behöver professionellt stöd för att bearbeta och komma vidare med. Ibland handlar det om arbetet, ibland om privatlivet.

I vårt team kring samtalsstöd ingår psykolog, psykoterapeut, KBT-terapeut, beteendevetare, företagsläkare och företagssköterska.

På Hälsobolaget anpassar vi vårt samtalsstöd efter varje individs behov och förutsättningar. 

Vill du veta mer om samtalsstöd hos psykolog, psykoterapeut, beteendevetare eller KBT-terapeut?

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här