Meny

Samtalsstöd

Ibland behöver man samtalsstöd för att komma vidare

Hälsobolaget erbjuder samtalsstöd hos psykolog, psykoterapeut och beteendevetare med KBT-och MBKT-inriktning. Tanken är att den som behöver hjälp ska få ett kortvarigt professionellt bollplank för att komma vidare.

Orsaken till att varför man söker samtalsstöd hos någon av våra psykologer, psykoterapeuter eller beteendevetare med KBT- och MBKT-inriktning är väldigt individuellt. Det kan exempelvis gälla rädslor, grubbel, stress eller känslomässiga besvär som man har fastnat i och behöver hjälp för att komma vidare.

Mindfulnessbaserad kognitiv terapi (MBKT) – en kombination av mindfulness och KBT

MBKT har visat sig vara ett kraftfullt verktyg när negativa tankar och grubbel blir till onda cirklar, vilket kan leda till depression, överdriven oro och ångest. Mindfulnessbaserad individuell terapi används för att förebygga och hantera stress och stressrelaterade besvär.

Hälsobolaget anordnar även grupputbildningar inom MBKT. Läs mer om åttaveckorsprogrammet här »

Samtalsstöd – ett professionellt bollplank

På Hälsobolaget anpassar vi vårt samtalsstöd efter varje individs problematik och förutsättningar.

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här