Meny

Samtalsstöd

Professionellt samtalsstöd – när det händer lite för mycket i livet

På Hälsobolaget möter våra psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare ofta människor i samtal som behöver stöd att kunna komma vidare i sin process och rehabilitering.

Samtal med en professionell samtalspartner

Ibland händer det saker i livet privat eller på arbetet eller båda samtidigt och livet känns plötsligt lite svajigt. Det händer de flesta av oss någon eller några gånger i livet.

Vi pratar kanske med nära och kära, arbetskamrater eller chef beroende på vad det handlar om. Men ibland är det också bra att träffa någon som står helt utanför – en professionell samtalspartner – för att sortera och göra allt hanterbart. Vår erfarenhet är att det ibland räcker med en träff för att personen ska känna att hen fått det stöd som behövs, ibland behövs ytterligare ett par samtal.

Om det under samtalen framkommer att det behövs fler samtal eller annat stöd kan Hälsobolaget bistå med rekommendation för behandling hos annan vårdgivare.

På Hälsobolaget anpassar vi vårt samtalsstöd efter varje individs behov och förutsättningar och matchar individens behov med våra olika spetskompetenser. 

Pris

Pris ges enligt avtal eller offert.

Vill du veta mer om Hälsobolagets samtalsstöd?

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här