Meny

Allting handlar om balans och om att ta kroppens signaler på allvar

Ångest, värk, yrsel, hjärtklappning, sömnsvårigheter, domningar - stress kan ta sig många uttryck i kropp och själ. Hälsobolaget erbjuder hjälp med stresshantering i form av träning, samtalsstöd och kurser.

Långvarig negativ stress kan i värsta fall leda till depression, ångest och utbrändhet. Därför är det viktigt att ta kroppens signaler på allvar redan från början.

Träning, samtalsstöd och stresshanteringskurser

Hälsobolaget erbjuder hjälp med stresshantering i form av träning, samtalsstöd och stresshanteringskurser, både enskilt och i grupp. Många gånger handlar det om att först bli medveten om kroppens signaler och att sedan få hjälp med hur man kan tänka och agera för att hitta en bra balans i vardagen igen. I vårt team för stresshantering ingår beteendevetare, hälsovetare, företagssköterska och sjukgymnast.

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här