Meny

vaccinationsintyg

Behöver du eller dina anställda ett vaccinationsintyg? Boka tid för vaccination hos oss redan idag.

Vissa länder kräver ett vaccinationsintyg som visar att man tagit alla vaccinationer som behövs för landet du ska vistas i eller kommer ifrån. Andra länder kan kräva intyg av vaccination trots att sjukdomen inte finns där. Exempel på ett vaccinationsintyg är intyget om att ni tagit vaccin mot gula febern (vilket rekommenderas till vissa länder i tropiska områden i Afrika och Sydamerika).

De som av hälsoskäl inte kan ta vaccin mot gula febern inför en resa, kan istället få ett särskilt intyg om att detta ersätter vaccinationsintyget.

Har någon tappat bort sitt intyg (vaccinationshäfte)? Kontakta oss så utfärdar vi ett nytt för de vacciner som tagits på vår vaccinationsmottagning.

Anpassad vaccination inför utlandsresan

Eftersom en del vaccin behöver ges fler än en gång för att ge fullt skydd är det viktigt att vaccinationen planeras tillsammans med oss i god tid (6-8 veckor) före resan. Vilken typ av vaccination du eller din personal behöver beror inte bara på resmålet. Det beror även på vilken tid på året resan sker, längden på resan och hur planerna ser ut kring vistelsen. Även den allmänna hälsan och tidigare vaccinationer spelar in i vår rekommendation av vaccination. Mer om resevaccination hittar du här »

Boka tid för vaccinationsrådgivning, vaccination och utfärdande av vaccinationsintyg » 

Hälsobolagets företagshälsa genomför hälsoundersökningar och utfärdar en stor variation av läkarintyg. Här nedan ser du en sammanställning av våra intyg:

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här