Meny

Ska du eller någon anställd studera eller arbeta utomlands? Vi utfärdar läkarintygen som krävs.

För att få tjänstgöra i det landet som är tänkt, behöver arbetstagaren oftast visa att han eller hon är frisk och fullt arbetsför. Vid utlandsstudier krävs oftast ett hälsointyg. Vi på Hälsobolaget utfärdar de läkarintyg som krävs.

Behövs ett hälsointyg för studier utomlands är vi tacksamma om blanketten som skolan skickat, tas med.

Alltid snabba läkartider!

Hos oss behöver varken du eller din personal vänta länge på att få tid till läkaren. Vi sätter en ära i att alltid kunna erbjuda snabba läkartider.

Boka tid för läkarintyg

Klicka nedan för intresseanmälan. Eller ring direkt för att boka tid - 0771-35 43 30.

 

Intresseanmälan

 

Hälsobolaget genomför hälsoundersökningar och utfärdar en stor variation av läkarintyg. Här nedan ser du en sammanställning av våra intyg inom företagshälsovård:

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här