Meny

Intyg för sjöfart, hälsoundersökning

Behöver du sjöfartsintyg? Hälsobolaget utför alla typer av
intyg för sjöfolk.

Enligt internationella regler måste du som arbetar till sjöss ha ett speciellt läkarintyg för sjöfolk. Hälsobolaget har lång erfarenhet av att utfärda dessa sjöfartsintyg. Läkaren genomför en hälsoundersökning för att se så att du inte har någon sjukdom eller annat kroppsligt hinder som skulle kunna innebära fara för dig själv eller andra ombord.

En läkarundersökning består av en hälsodeklaration, en allmän undersökning, en synundersökning och en hörselkontroll.

Sjöfartsintyg för utländska rederier

Vi utfärdar även sjöfartsintyg för utländska rederier. Meddela dock vilket rederi och land det rör sig om då kraven på bland annat EKG, röntgen och blodprover varierar för olika länder.

Hälsobolaget erbjuder snabba läkartider för utfärdande av sjöfartsintyg.

Boka tid för sjöfartsintyg idag

Klicka nedan för intresseanmälan. Eller ring direkt för att boka tid - 0771-35 43 30.

 

Intresseanmälan

 

Hälsobolaget genomför hälsoundersökningar och utfärdar en stor variation av läkarintyg. Här nedan ser du en sammanställning av våra intyg inom företagshälsovård:

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här