Meny

Hälsobolaget hälsa

Vår filosofi är enkel: Friskare människor och god hälsa.

På Hälsobolaget är vi övertygade om att det finns lika många definitioner på Hälsa som det finns människor. Vi lagar inte det som inte är sönder men coachar dig gärna för att hitta balansen och få det friska att växa.

För oss handlar det mycket om att hitta sin personliga balans. Balansen mellan arbetsliv och fritid. Balansen mellan fysisk aktivitet och återhämtning. Balansen mellan den egna tiden och människor runt oss som familj, vänner och arbetskamrater. I den snabba tid vi alla lever i idag, ställs det höga krav på individen och det är lätt att tappa denna balans.

Sänk sjukfrånvaron

En stor del av sjukdagarna är faktiskt möjliga att påverka. Och det är just det faktum som är utgångspunkten för det strukturerade hälsoarbete som har blivit Hälsobolagets kännetecken.

Vad kostar personalens sjukfrånvaro på ditt företag?

Försäkringskassan har tagit fram ett enkelt kalkylprogram för att du ska kunna räkna ut vad ditt företags sjukfrånvaro egentligen kostar. Beräkna kostnader för sjukfrånvaron här » (Öppnas in nytt fönster.)

Investera i företagshälsovård

Tack vare våra erfarna läkare, sjuksköterskor, terapeuter, sjukgymnaster och inte minst vår arbetsmetod, skapar vi friskare arbetsplatser med sänkt sjukfrånvaro, vilket i sin tur genererar direkta kostnadsbesparingar som med stor marginal motiverar sin investering.

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Inloggning till sjuk- och friskanmälan

Inloggning till fakturaportal