Meny

Personlig träning

Personlig träning för både privatpersoner och företagskunder

Bästa sättet för att må bra privat och på jobbet är att träna regelbundet. Svårare än så är det inte. Hälsobolaget hjälper gärna privatpersoner, enskilda medarbetare och hela personalgrupper att komma igång.

Hälsobolaget erbjuder skräddarsydd träning och kostrådgivning för individer eller hela personalgrupper. Målet är att förbättra den fysiska och psykiska hälsan, förebygga skador och öka kunskapen om rätt kost och motion.

Personlig träning varvas med teori om träning, kost och hälsa

Tillsammans med vår legitimerade fysioterapeut och lic. personliga tränare lägger ni upp individuellt anpassade träningsprogram. Den skräddarsydda träningen, som sker i grupp eller individuellt, varvas med teoretisk information kring träning, ergonomi, kost och hälsa.

 

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här