Meny

Rökfri med KBT

Lyckas sluta röka tillsammans – med hjälp av KBT

De allra flesta som röker vet att det inte är bra för hälsan och att de har mycket att vinna på att sluta. Ändå är det så svårt att sluta röka. Men med stöd från Hälsobolaget och alla andra i rökavvänjningsgruppen kan du faktiskt klara det.

Hälsobolagets rökavvänjning i grupp bygger på den så kallade "Uppsalamodellen". Programmet är utvecklat av psykologen Margareta Pantzar som har arbetat i 22 år med tobaksfrågor i Uppsala läns landsting. Hon har även skrivit flera böcker i ämnet.

Rökfri med hjälp av kognitiv beteendeterapi (KBT)

Metoden bygger på KBT, kognitiv beteendeterapi och är en strukturerad, målinriktad och tidsbegränsad motivationsform. Först sätter vi upp mål att arbeta mot och under programmets gång lär du dig att tänka i nya banor och att bete dig på nya sätt.

 

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här