Meny

På Hälsobolaget erbjuder vi privat sjukvård på dina villkor

Hälsobolaget är ett av Västsveriges största företag inom hälsa och friskvård. Förutom specialistvård inom allmänmedicin erbjuder Hälsobolaget bland annat sjukgymnastik, samtalsstöd och stresshantering. Du är även välkommen till oss för hälsokontroll och vaccination.

Privatsjukvård sjukvårdsförsäkring

De flesta som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de antingen tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister. En extra fördel för de som även har sin företagshälsovård hos oss är att vi redan känner varandra.

För att boka tid, kontakta ditt försäkringsbolag och begär Hälsobolaget så får du en tid hos oss. Vill du betala ditt besök själv? Naturligtvis är du välkommen till oss oavsett om du har en sjukvårdsförsäkring eller inte. 

Sjukvårdsförsäkring – försäkringsbolag vi samarbetar med

Det här är de försäkringsbolag som vi samarbetar med idag: Bliwa, Cardiff Pinnacle, Crawford Company, DKV Hälsa, Euro Accident, Falck Health Care, Förenade liv, Global Health Care, Global Hospital, IF Skadeförsäkring, Ikano Försäkring, Länsförsäkringar Sjukvård, Medical Access, Moderna Försäkringar, Skandia Privatvård, Säkra, Trygg Hansa och White Label Care.

Har du sjukvårdsförsäkring i annat bolag? Kontakta oss så hjälper vi dig »

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Inloggning till fakturaportal