Meny

Vaccinationsmottagning

Välkommen till Hälsobolagets vaccinationsmottagning!

Hälsobolagets sköterska är specialutbildad inom vaccination och vi kan oftast ge dig en tid redan samma dag som du ringer och bokar. Utöver vacciner så som vaccin mot hepatit, stelkramp, influensa och TBE, erbjuder Hälsobolaget ett brett utbud av resevaccin. Vi vaccinerar även mot vattkoppor och bältros.

Eftersom en del vaccin behöver ges fler än en gång för att ge fullt skydd är det viktigt att du planerar din vaccination tillsammans med oss i god tid (6-8 veckor) före din resa.

Planera din vaccination inför resan tillsammans med oss

Vilken typ av vaccination du behöver beror inte bara på resmål. Det beror även på vilken tid på året du reser och hur länge du är borta, men också din hälsa och dina tidigare vaccinationer spelar in. Mer om resevaccination »

Arbetsrelaterad vaccination

Genom att vaccinera personalen minskar risken för smittspridning och arbetsrelaterade sjukdomar som orsakar frånvaro. Hälsobolaget hjälper dig att ta fram rätt program för vaccination för din personal. Mer om arbetsrelaterad vaccination »

Anpassad vaccination

När du kommer till oss får du fylla i ett vaccinationsformulär. I samråd med dig och utifrån informationen du lämnar till oss tar vi fram en vaccination anpassad just för dig.

Välkommen till vår vaccinationsmottagning!

Tänk på att göra din vaccination i god tid. Vi tar emot barn och vuxna från 10 år och uppåt. Vi har alltid vaccin hemma och vi registrerar dina vaccinationer i ett nationellt register.

Vaccinationsformulär

För att vi ska kunna ge vaccination, behöver du fylla i ett vaccinationsformulär i god tid innan din bokade vaccinationstid. Vaccinationsformuläret hittar du här »

Lista över Hälsobolagets alla vaccinationer och vaccin »

Boka tid till vaccination

Klicka nedan för att göra en intresseanmälan till vaccinationsmottagningen. Eller ring direkt för att boka tid - 0771-35 43 30.

 

Intresseanmälan

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här