Meny

Arbetsrelaterat vaccin företagshälsovård

Vi anpassar vaccinationen efter dig och din arbetsmiljö

Genom att vaccinera personalen minskas risken för smittspridning och arbetsrelaterade sjukdomar som orsakar frånvaro. Beroende på vad man utsätts för i sin arbetsmiljö kan det också krävas särskilt skydd mot vissa sjukdomar. Hälsobolaget anpassar vaccinationen.

Att vaccinera personalen sparar både tid, pengar och onödigt lidande. Hälsobolaget erbjuder ett komplett sortiment av vaccin och vi har lång erfarenhet av att ta fram specialanpassade lösningar för vaccination för företag.

Välkommen till vår vaccinationsmottagning!

När det är dags för vaccination är ni naturligtvis välkomna till oss. För större grupper går det även bra att anlita oss för vaccination på plats.

Vaccinationsformulär

För att vi ska kunna ge vaccination, behöver ett vaccinationsformulär fyllas i, i god tid innan den bokade vaccinationstiden. Vaccinationsformuläret hittar du här »

Vaccinationsintyg

Vi utfärdar även vaccinationsintyg. Läs mer här » 

Boka tid till vaccination

Klicka nedan för att göra en intresseanmälan till vaccinationsmottagningen. Eller ring direkt för att boka tid - 0771-35 43 30.

 

Intresseanmälan

 

Hälsobolagets arbetsrelaterade vaccinationer och vaccin:

Hepatit A

Havrix

Hepatit B

Engerix-B

Hepatit A + hepatit B

Twinrix

Polio

Imovax Polio

Pneumokocker (lunginflammation)

Pneumovax

Stelkramp, difteri och kikhosta

Boostrix

Stelkramp, difteri, kikhosta och polio

Boostrix Polio

Säsongsinfluensa

Vaxigrip

TBE

FSME-immun

Alla våra vaccin hittar du här »

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här