Meny

Samla alla vaccinationer på ett och samma ställe – ladda ner appen till din smartphone.

Vaccinationsföretaget GlaxoSmithKline har lanserat appen Vaccinkortet, ett enkelt sätt att hålla koll på både dina och familjens vaccinationer.

Ladda ner appen Vaccinkortet och spara hela familjens vaccinationer här. På så sätt får du koll på när det är dags för nästa vaccination och vad ni eventuellt saknar vid exempelvis nästa utlandsresa. Här kan du även läsa på om sjukdomar, symtom, behandling och hur ni bäst skyddar er. På Hälsobolaget har vi dessutom en QR-kod som gör inmatningen extra smidig när ni har besökt oss för en vaccination.

Ladda ner appen här (kostnadsfritt): 
App Store »
Google play »

Hälsobolagets erbjuder följande vaccinationer och vaccin »

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här