Meny

Ibland behöver man samtalsstöd för att komma vidare

Hälsobolaget erbjuder samtalsstöd hos psykolog, psykoterapeut och beteendevetare med KBT-inriktning. Tanken är att du ska få ett kortvarigt professionellt bollplank för att komma vidare med olika problem i vardagslivet.

Orsaken till att varför man söker samtalsstöd hos någon av våra psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare med KBT-inriktning är väldigt individuellt. Det kan exempelvis gälla rädslor, grubbel eller känslomässiga besvär som man har fastnat i och behöver hjälp för att komma vidare.

Samtalsstöd – ett professionellt bollplank

På Hälsobolaget anpassar vi vårt samtalsstöd efter varje individs problematik och förutsättningar.

Har du en sjukvårdsförsäkring?

Många som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister. Naturligtvis är du välkommen till oss oavsett om du har sjukvårdsförsäkring eller inte.

För att boka tid, kontakta ditt försäkringsbolag och begär Hälsobolaget så får du en tid hos oss.

Vill du boka tid till privat samtalsstöd?

Naturligtvis är du välkommen till oss även utan sjukvårdsförsäkring. Få pris och boka direkt på tel 0771- 35 43 30 eller maila info@halsobolaget. Du kan också skicka en intresseanmälan här direkt, så hör vi av oss inom kort.

 

Intresseanmälan

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här