Meny

Arbetsmiljöutbildning för chefer och skyddsombud

Målet med Hälsobolagets arbetsmiljöutbildning är att ge dig som är chef, arbetsledare eller skyddsombud ökad kunskap kring Arbetsmiljölagen och hur SAM-arbetet hanteras i vardagen – vem som gör vad och varför.

Hälsobolagets arbetsmiljöutbildning tydliggör sambandet mellan det strategiska arbetsmiljöarbetet och personalens hälsa. Vi går igenom vad Arbetsmiljölagen säger och ger dig metoderna för att kunna gå från ord till handling.

Hur ska man göra för att få utveckling, förändring och arbetsmiljöarbete att gå hand i hand? I Hälsobolagets arbetsmiljöutbildning varvar vi teoretiska genomgångar med gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte och reflektion. Utbildningen bygger på konkreta, verklighetsnära fall som diskuteras och bearbetas i grupp.

Innehåll i arbetsmiljöutbildning för chefer och skyddsombud:

  • Ansvar och roller i arbetsmiljöarbetet
  • Formella regler på arbetsmiljöområdet
  • Samverkan
  • Arbetsmiljö med hälsan i fokus
  • Att arbeta systematiskt med arbetsmiljön

Produktblad och anmälan till våra aktuella arbetsmiljöutbildningar hittar du här »

För mer information om företagshälsa och arbetsmiljö:

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila »

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här