Meny

Behöver du få träffa en läkare? Inga problem. När har du tid? 

När man får ont eller inte mår bra vill man naturligtvis få råd och hjälp så snabbt som möjligt. Hos oss får du den hjälp du behöver – utan långa väntetider.

På Hälsobolaget jobbar läkare som är specialister i Allmänmedicin. Vi har bred kunskap kring alla sorters hälsorelaterade problem och hur de ska behandlas. Vårt viktigaste jobb är att stärka det friska och förebygga ohälsa. Vi som jobbar här har en helhetssyn när det gäller hälsa. Kropp och själ, arbete och fritid – allt hänger ihop. Läs mer om vårt sätt att tänka »

Förutom undersökningar och behandlingar kan Hälsobolaget hjälpa dig som till exempel vill sluta röka, gå ner i vikt eller förändra dina alkoholvanor. Vi kan även hjälpa dig som har problem med stresshantering, är nedstämd eller orolig och behöver prata med någon. 

Har du en sjukvårdsförsäkring?

Många som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister. Naturligtvis är du välkommen till oss oavsett om du har sjukvårdsförsäkring eller inte.

För att boka tid, kontakta ditt försäkringsbolag och begär Hälsobolaget så får du en tid hos oss.

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här