Meny

Gymkoncept

Konsten att träna rätt –  vår sjukgymnast och hälsoutvecklare lär ut tipsen för friskare personal.

Att man mår bra av att träna vet redan de flesta av oss. Men ibland är det svårt att hitta tiden och motivationen för att komma igång. Med vårt gymkoncept får du personalen att röra på sig – perfekt för både hälsan och sammanhållningen!

Hälsobolagets gymkoncept riktar sig till alla på företaget. Tillsammans med vår leg. sjukgymnast och hälsoutvecklare lär ni er hur man tränar rätt, förebygger skador och ökar kunskapen om träning och hälsa rent allmänt.

Målet är så klart friskare och gladare personal. Och ett effektivare och lönsammare företag. Har ni eget gym träffas vi där, annars bokar vi in oss på det gym som passar bäst. Vi går igenom träningsredskapen och lägger upp individuellt anpassade träningsprogram.

Skräddarsydd träning efter behov

Vi går igenom träning, ergonomi, kost och hälsa. Gymkonceptet skräddarsys efter behov. Här är några exempel på vad som kan ingå:

  • Ryggskola
  • Gruppaktiviteter
  • Hälsoprofilsbedömning
  • Utvärdering - vinster

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här