Meny

Bedömning hälsoprofil

Hälsoprofilbedömning – steg ett på vägen mot bättre hälsa och livsstil.

Hur vi lever våra liv är avgörande vår hälsa. Och för att uppnå bättre hälsa behöver många av oss förändra vår livsstil. Hälsoprofilbedömning är den ledande metoden för att motivera människor till en bättre livsstil.

Hälsoprofilbedömning är en välbeprövad metod för att motivera människor till förändringar i livsstilen. Metoden innehåller frågor om hälsovanor och hälsoupplevelser. Frågorna kombineras med konditionstest och mätningar av vikt och blodtryck.

Målet är att deltagaren genom ett eget val och ett eget beslut tar ansvar för en förändring. Deltagaren skriver också ett förändringskontrakt med sig själv: "Min framtida Hälsoprofil". Resultatet följs sedan upp med en ny Hälsoprofilbedömning.

Bättre personalhälsa och underlag för fortsatt hälsoarbete

Hälsoprofilbedömningen är också en utmärkt metod på organisationsnivå som ger ditt företag värdefullt underlag för det fortsatta strategiska hälsoarbetet. En mycket viktig del i konceptet är man gör en uppföljning så att man verkligen kan konstatera en förbättring.

Hälsobolaget kan genomföra en Hälsoprofilbedömning på hela personalen eller också bara på specifika grupper på arbetsplatsen.

Produktblad Hälsoprofilbedömning (pdf) »

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här