Meny

sjukgymnastik privatsjukvård

Våra leg. fysioterapeuter skräddarsyr din sjukgymnastik för snabbast möjliga återhämtning

Våra legitimerade fysioterapeuter är specialiserade på personligt anpassad sjukgymnastik som förebygger och behandlar de skador som begränsar eller hotar att begränsa din rörelseförmåga.

Smärta, stelhet, muskelsvaghet, andningsproblem och stress – orsakerna till varför du behöver sjukgymnastik och rehabilitering kan vara olika. Det viktiga är att du kommer igång med den träning och de övningar som din kropp behöver för att återhämta sig.

Anpassat träningsprogram för bästa rehabilitering

Oavsett om det handlar om att återhämta sig efter olycka eller stroke eller bli kvitt sin musarm eller onda rygg så en viktig del av behandlingen att lägga upp ett anpassat träningsprogram som du kan göra hemma eller på gym.

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här