Meny

En hälsoundersökning kring arbete, livsstil och hälsa är en väl vald investering

Att erbjuda din personal en hälsoundersökning hos oss ger trippla vinster, dels blir ditt företag en attraktivare arbetsplats och dels främjar det personalens hälsa. Och personal som trivs och mår bra presterar ju också bra. Vi rekommenderar att man genomför en grundläggande hälsokontroll en gång om året. För säkerhets skull.

Allt fler företag inser vikten av ett strukturerat hälsoarbete. Genom att erbjuda regelbunden hälsokontroll kan arbetsrelaterad, men också annan ohälsa upptäckas, förebyggas och åtgärdas.

Hälsobolaget anpassar hälsoundersökningen efter ditt företags behov och önskemål. Utifrån resultatet kan vi sedan tillsammans ta fram värdefulla åtgärdsförslag på hur organisationen kan gå vidare i hälso- och miljöarbetet.

Hälsoundersökning Frisk-Risk:

Denna grundläggande hälsoundersökning består av två delar; en provtagningsdel hos vår sjuksköterska samt ett läkarbesök.
Hälsoundersökning Frisk-Risk »

Hälsoundersökning Arbete - Livsstil - Hälsa:

Denna hälsoundersökning tar ungefär en timme att genomföra och består av provtagning samt en webbaserad medarbetarenkät som ligger till grund för samtal med vår företagssköterska kring arbetshälsa och livsstil.
Hälsoundersökning Arbete - Livsstil - Hälsa »

Hälsoundersökningar specialanpassade för bygg, el, måleri eller måleri lärlingsutbildning:

Vi på Hälsobolaget vet hur stort behovet av hälsoundersökningar är inom byggbranschen. Vi har därför tagit fram ett gäng hälsoundersökningar anpassade efter de riskområden som gäller i just din bransch. Självklart uppfyller de också kollektivavtalens olika krav och rekommendationer. Vi har även möjlighet att anpassa hälsoundersökningar efter företagets egna behov och önskemål.

Hälsoundersökning Bygg »

Hälsoundersökning El »

Hälsoundersökning Måleri »

Hälsoundersökning Måleri lärlingsutbildning»

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här