Meny

intyg & undersökning nyanställning

Upptäck signalerna för
hälsorisk i tid – gör en nyanställningsundersökning (nyanställningsintyg).

En nyanställningsundersökning är en medicinsk kontroll som består av en hälsoundersökning som utförs innan en anställning påbörjas, för att på så sätt upptäcka signaler som kan innebära en hälsorisk för den framtida medarbetaren i arbetet för den sökta tjänsten. Vi gör en bedömning av den sökande och ser om det finns några begränsningar eller hinder ur hälsosynpunkt för den sökta tjänsten.

Syftet med nyanställningsintyget är att se signaler om sjuklighet eller svaghet som kan innebära en ökad hälsorisk och försämring av den nyanställdes hälsa.

Anpassat nyanställningsintyg

En nyanställningsundersökning kan utföras enligt era önskemål och kan innehålla exempelvis provtagning, syn- och hörselundersökning, lungfunktion, blodtryck, EKG och ergonomisk funktionsbedömning.

Tjänstbarhetsundersökning inför nyanställning 

Läs mer och boka tid för undersökning inför nyanställning »

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här