Meny

Se oss som en långsiktig partner inom chefsstöd, verksamhets- och organisationsutveckling.

Hälsofrämjande utvecklingsarbete

Hälsobolagets utvecklingsteam arbetar utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt och basen i vårt arbete är aktuell forskning och så långt möjligt evidensbaserade metoder. Vi arbetar i inkluderande processer som bygger på delaktighet, reflektion och deltagarnas övande, prövande och görande. De flesta uppdrag har minst en uppföljningsträff. Anledningen till det är att deltagarna ska ges förutsättningar att reflektera över faktiska effekter av sin insats. Effekter för företaget, individen och arbetsgruppen. Vi tänker att det är skillnaden mellan att företaget satsat resurser på en dagsslända eller långsiktigt hållbar förändring.

Vi tror stenhårt på att

  • inte krångla till det – det enkla är ofta det geniala
  • arbeta med inlärning och inte utlärning
  • nära och transparent kommunikation och samarbete bygger bra partnerskap

Vår övertygelse är att företag som systematiskt arbetar för att ha ett medvetet ledarskap och medarbetarskap på så sätt vaccinerar sig för att utveckla och behålla arbetshälsa, arbetsglädje och arbetseffektivitet. De är attraktiva arbetsgivare med lönsamhet, oavsett om det är företag i näringslivet eller offentliga verksamheter.

Är Hälsobolaget er partner i företagshälsa?

Då har vi bra grundkännedom om verksamheten och god kunskap om företaget ur hälsofrämjande, förebyggande och arbetsrehabiliterande perspektiv. Vi har upparbetade kontakter med chefer och HR. Sammantaget ger det vårt utvecklingsteam goda förutsättningar att tillsammans med er, långsiktigt bidra till hållbar individ-/grupp- organisationsutveckling.

Vi skräddarsyr utifrån era behov

Hos oss hittar ni öppna program, workshops med mera som ni kan anmäla er till här på vår hemsida. Men vanligare är att vi skräddarsyr ett upplägg utifrån kundens behov.

Vill du har mer om Hälsobolagets insatser inom lednings- och chefsstöd, verksamhets- och organisationsutveckling?

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här