Meny

Arbeta med kommunikationskulturen med Hälsobolaget

Kommunikationskulturen är allas ansvar

Kommunikation fungerar både som det kitt och smörjmedel som gör att verksamheten rullar och att samarbeten med kunder och mellan chefer, medarbetare och övriga omvärlden fungerar konstruktivt och professionellt.

Forskningsstudier visar att chefer kommunicerar ungefär 80 % av sin arbetstid. Många medarbetare arbetar också med mellanmänsklig kommunikation en stor del eller nästan hela sin arbetstid. 

Vi har som chefer och medarbetare ansvar för vår egen kommunikation, attityd och (be)mötande utifrån vårt uppdrag och ett professionellt förhållningssätt.

Processtöd

Hälsobolaget erbjuder insatser där vi tillsammans med chef/arbetsgrupp eller ledningsgrupp utforskar och medvetandegör vilken styrande struktur och kommunikationskultur som råder hos er och om den gynnar, missgynnar eller rent av är kontraproduktiv i förhållande till era mål.

Målet är att ni efter vårt samarbete arbetar och agerar utifrån en medveten mellanmänsklig kommunikationsstrategi som gynnar verksamhetens mål och en god arbetsmiljö. En strategi som är delad och gemensam hos både chefer och medarbetare.

Vi skräddarsyr utifrån era behov

Om du har andra tankar om externt stöd kring kommunikation - hör av dig så tänker vi tillsammans.

Vill du veta mer?

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här