Meny

Att vara chef är ett yrke i sig – vi finns här för chefs- och ledningsstöd

Att vara chef är en formell position där man har verksamhets-, budget- och personalansvar för sitt område och ansvar att samarbeta med andra aktörer för att fullgöra sitt uppdrag. I ledarskapsrollen som följer med chefskapet, ingår ansvar för att inspirera, kommunicera och göra mål, uppdrag och utveckling begriplig och gemensam med sina medarbetare. I ledningsgrupp har chefer ansvar att lyfta blicken över egna ansvarområdet till hela verksamhetsområdets och organisationens bästa. En chef behöver, bland många andra saker, vara generalist, mångsysslare med helikopterperspektiv, nyfiken och modig.

Aktuell forskning pekar mot att det är organisationens struktur tillsammans med arbetsbörda som är avgörande för chef-/ledarskapet, inte kön och individuella egenskaper. Mer om detta kan du läsa här »

Chefshandledning individuellt eller i grupp

På Hälsobolaget arbetar vi tillsammans med blivande, nya och seniora chefer samt alla däremellan. Ibland även med personer som har ledar- och nyckelfunktioner.

I vår chefshandledning arbetar vi utifrån ett hälsofrämjande och coachande förhållningssätt för att utveckla chefsrollen. Effekter blir ökad tillit till sin förmåga, ökad självkänsla, ökat manöverutrymme för att omsätta tankar i praktik och att gå från att reagera till att agera, vilket bidrar till att göra chefsrollen hållbar.

Ledningsgruppsutveckling

Vi arbetar tillsammans med ledningsgrupper som vill utveckla sin kommunikation och/eller processa strukturer, strategier och arbetsformer. Effekter blir ökad öppenhet och trygghet vilket leder till ett effektivt team som sätter fokus på kärnfrågor.

Vi skräddarsyr utifrån era behov

Om du har andra tankar om chefshandledning och ledningsgruppsutveckling – hör av dig så tänker vi tillsammans.

Vill du veta mer om Hälsobolagets chefsstöd?

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här