Meny

Medarbetarskap och ledarskap – medvetna och ansvarstagande relationer

Medarbetarskapet inkluderar varje människa i hela organisationen oavsett om du är medarbetare eller chef.
 Och – vi är alla vuxna och ledare i våra egna liv och det inkluderar ett ansvarsfullt eget ledarskap också på arbetet, även om du inte är chef.

Medvetenhet – av stor betydelse 


Ökad medvetenhet om vad ledarskap och medarbetarskap innebär, leder till att vi förstår oss själva och varandra bättre, och i förlängningen till ett ökat professionellt förhållningssätt och konstruktiva arbetsrelationer. Det i sin tur ger förutsättningar för effektivare team, verksamheter och organisationer.

Vår övertygelse är att företag som systematiskt arbetar för ett medvetet medarbetarskap och ledarskap på så sätt vaccinerar sig för att utveckla och behålla arbetshälsa, arbetsglädje och arbetseffektivitet. De är attraktiva arbetsgivare med lönsamhet, oavsett om det är företag i näringslivet eller offentliga verksamheter.

Processtöd till chef/arbetsgrupper och ledningsgrupper


Hälsobolaget erbjuder insatser där vi tillsammans med er utforskar, inspirerar och ökar kompetensen kring vad medvetet, aktivt och ansvarstagande medarbetarskap och ledarskap betyder och ger förutsättningar för – hos er.

Vi skräddarsyr utifrån era behov


Hör av dig så tänker vi tillsammans kring ett upplägg som passar er.

För mer information kring medarbetarskap och ledarskap


Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerdén@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här