Meny

Stresshantering verktyg

Balans i vardagen – strategier och konkreta stresshanteringsverktyg för medarbetare och arbetsgrupper

Alla känner vi stress i livet och på arbetsplatsen i kortare eller längre perioder. Ofta kan vi hantera stress under en period, men långvarig stress utan tillräcklig återhämtning kan leda till ohälsa och sjukskrivning.

Chefer har tydligt ansvar bland annat utifrån AFS 2015:4 att förebygga organisatoriska och sociala faktorer som skapar stress och ohälsa på arbetet.

Har du en arbetsgrupp eller enskilda medarbetare som behöver fylla på verktygslådan med fakta, kunskap, strategier, inspiration och verktyg om stresshantering? Hälsobolaget erbjuder följande tjänster inom stresshantering: 

  • Grupp: Hitta vardagsbalans – stresshantering för medarbetare
    I det här programmet arbetar vi vid 8 tillfällen under 16 veckor med konkreta metoder för att ta kontroll över vardagsstressen och öka vardagsbalansen. Målgruppen är enskilda medarbetare eller arbetsgrupper som är i en negativ stresspiral. Mer info och intresseanmälan till stresshantering för medarbetare  »

Vi skräddarsyr utifrån era behov

Hör av dig så tänker vi tillsammans kring ett upplägg som passar er.

För mer information om stresshantering

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerdén@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här