Meny

förändrings- och utvecklingsarbete

Förändrings- och utvecklingsarbete – en oavbruten process

Arbetslivsforskning visar att hälsa, välmående och en långsiktig förmåga att hantera förändring jämsides med vilja att fortsätta utvecklas, är viktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrikt förändrings- och utvecklingsarbete på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Krav på förändring aktualiseras när en situation, struktur eller strategi av någon anledning inte längre fungerar tillfredsställande. Det leder till olika nivåer av stress, press, ifrågasättande, funderingar m.m. Våra (olika) reaktioner på ett förändringskrav är en förutsättning för att komma vidare i processen.

Vår utgångspunkt är att förändring är en pågående rörelse i våra liv som är viktig att få syn på och vetskap om för att kunna hantera på ett medvetet sätt. Våra nyckelord i det arbetet är delaktighet, öppenhet, reflektion, mod och samtal. Det är människor som genomför mellanmänskliga förändringar. Alltså arbetar vi med människorna.

Hälsobolagets erbjudande för ledning, chef och medarbetare

Vi erbjuder hälsofrämjande insatser där ledning, chefer och medarbetare rustar sig för att arbeta med förändring i en medveten, öppen och delaktig process:
- för att öka individens och gruppens medvetenhet och kompetens om dynamiken i förändringsprocesser
- som processtöd under en förändrings-/utvecklingsprocess

Vi skräddarsyr utifrån era behov

Hör av dig så tänker vi tillsammans kring ett upplägg som passar er.

För mer information kring förändrings- och utvecklingsarbete

Kontakta Åsa Bjerdén, Operativ chef. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerdén@halsobolaget.se

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här