Meny

Medarbetarenkät Hälsobolaget

Hur mår dina medarbetare? Med hjälp av vår medarbetarenkät får du kontinuerlig koll.

Att veta hur ens medarbetare har det på arbetet är a och o som arbetsgivare. Ett sätt att få en bra överblick över detta är att genomföra kontinuerliga medarbetarenkäter. På så sätt får ni koll på både risk och friskfaktorer i er verksamhet. Det är även ett sätt att arbeta med sin organisatoriska och sociala arbetsmiljö (AFS 2015:4) så som att kartlägga kränkande särbehandling eller ohälsosam arbetsbelastning.

Med hjälp av vår webbaserade medarbetarenkät fångas medarbetares hälsa upp - både på arbetet och privat - samt vilka livsstilsfaktorer som påverkar den. Den senare delen av enkäten fokuserar på både det fysiska och psykosociala arbetslivet samt det systematiska arbetsmiljöarbetet och ledarskap. 

Medarbetarenkäten ingår i vår hälsoundersökning Arbete-Livsstil-Hälsa men du kan självklart använda den precis som den är och därmed få ett bra stöd i det fortsätta arbetsmiljöarbetet.

Pris inklusive rapport: 350 kr/person exkl. moms

Produktblad Hälsobolagets medarbetarenkät (pdf) »

Beställ Hälsobolagets medarbetarenkät

Klicka nedan för att göra en intresseanmälan till vår medarbetarenkät. Eller ring direkt till - 0771-35 43 30.

 

Intresseanmälan

 

  • Tipsa
  • Skriv ut
design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här