Meny

Välkommen till Hälsobolaget!

Vi är jätteglada att vi numera är exklusiv underleverantör till Previa och på så vis kan fortsätta att leverera er företagshälsovård. Vår förhoppning är att vi får möjlighet till ett nära samarbete med dig som kund, för att kunna åstadkomma bra och hållbara resultat. 

Vi kommer göra allt vi kan för att leveransen ska ske på det sätt du som kund är van, och använda era befintliga kontaktpersoner så långt det är möjligt.

Dina anställda är ditt företags viktigaste och mest dyrbara resurs. På Hälsobolaget är vi experter på hur man skapar säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser, där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka av arbetet. Vi jobbar på individ- grupp- och organisationsnivå och har över tjugo års erfarenhet av konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering.

 

Prenumerera på senaste nytt inom arbetsmiljö och hälsa

 

Familjeföretag inom företagshälsa och sjukvård

Hälsobolaget ägs och drivs av Ann Bjerdén Olsson och döttrarna Åsa Bjerdén och Anna Grundén. Tillsammans med vårt handplockade team erbjuder vi oberoende expertis med bred och djup kompetens och lång erfarenhet inom företagshälsa inklusive ledningsstöd och verksamhetsutveckling samt privatsjukvård.

Kontakta gärna Åsa

Åsa Bjerdén, Verksamhetschef, är kontaktpersonen ni i första hand kan vända er till vid kontakt. Hon är vår klippa när det gäller frågor, önskemål och beställningar av avtal och tjänster. Ring 0771-35 43 30 eller maila till asa.bjerden@halsobolaget.se

Har ni allmänna frågor är ni naturligtvis även välkomna att slå vår reception en signal på 0771-35 43 30 eller maila till info@halsobolaget.se

 

Följ oss i sociala medier

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »

 

  • Tipsa
  • Skriv ut

design by Carro & Co . code by Grafi

Prenumerera och få de bästa erbjudandena och senaste nytt!

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom arbetsmiljö och hälsa, få förmånliga erbjudanden, tips och nyheter direkt i din inbox.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Ange önskade områden (valfritt):

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Vill du ha svar på en fråga, beställa en tjänst eller bli avtalskund? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Email:

Ja, jag godkänner att Hälsobolaget sparar mina uppgifter för att kunna återkoppla. Jag godkänner samtidigt att Hälsobolaget kan skicka löpande information om tjänster och erbjudanden till min mailadress. Jag kan när som helst avregistrera mig från mailutskick samt kontakta Hälsobolaget för att få mina uppgifter borttagna.

 

Inloggning till fakturaportal

Kundbeställning

Ladda upp din beställning här